











Time	Title	Presenters		
Region V Virtual Conference Welcome				
9:00 AM -	Welcome to the Region V Virtual	Dr. Brenda Rante		
9:10 AM	Conference	Region V Director		
		Indian River State College		
9:10 AM -	Guest Speaker	Dr. Edwin Massey, President		
9:30 AM	Opening Remarks	Indian River State College		
Presenters				
Time	Title	Presenter		
9:35 AM –	Legislative Update	Michael Brawer		
10:00 AM		CEO & Executive Director		
		Association of Florida Colleges		
5 Minute Break				
10:05 AM -	Perkins V Overview	Administration Commission		
10:30 AM		Lynne O'Dell, Chair (IRSC)		
		Presenter: Marie Couch		
		St. Petersburg College		
	5 Minute Break			
10:35 AM -	Equity, Diversity, and Inclusion: A	Equity, Diversity & Inclusion		
11:00 AM	necessary combination for organizational	Commission		
	success	Presenter: Daniella Pierre, Chair		
		Miami Dade College		
5 Minute Break				
11:05 AM -	Effective Teaching Practices For Online	Healthcare Commission		
11:30 AM	Learning	Dr. Ann Hubbard, Chair		
	_	Presenter:		
		Devonica Vaught, MSHI, RHIA		
		IRSC		
5 Minute Break				
11:35 AM –	Winding Down	Presenters:		
12:00 PM	_	Dr. Jodi Robson, and		
		Rochelle Popp-Finch		
		IRSC		
5 Minute Break				
12:05 PM -	IEPPD Presents a Conversation: Teaching	IEDDP Commission:		
12:30 PM	Online with COVID-19. What we've learned	Presenter: Mike Pelitera, Chair		
	and where we are headed.	IRSC		
5 Minute Break				























12:35PM – 1:30 PM	LUNCH WITH THE BUNCH Games, Door prizes and Good conversation!		
5 Minute Break			
1:35 PM – 2:00 PM	AFC Membership	Membership Development Committee Presenter: John Barbieri IRSC	
5 Minute Break			
2:05 PM – 2:30 PM	What do you mean we might have a hurricane, isn't a pandemic enough?	Presenter: Prof. Joan Rivera, Public Service Education, Emergency Administration and Management IRSC	
5 Minute Break			
2:35 PM – 3:00 PM	CPEC 101 – AFC Career & Professional Employees Commission	Career & Professional Employees Commission Sharon Walker, Chair (TCC) Presenter: Primrose Humphries Broward College	
5 Minute Break			
3:05 PM – 3:30 PM	Library On Demand	Presenters: Brett Williams, Kendra Auberry, Sara Johnson, Mia Tignor, and Angie Neely- Sardon, IRSC	
5 Minute Break			
3:35 PM – 4:00 PM	Closing Remarks & Thank You's	Dr. Brenda Rante Region V Director Indian River State College	









